SafSpirit GR-2 raugs, 500g
Lieliska izvēle, lai ražotu ļoti neitrālu alkoholu, it sevišķi vodku, jeb degvīnu no graudiem vai cita veida substrātiem ar augstu amilāzes saturu.
Šis raugs spēj nodrošināt vienmērīgu raudzēšanas kinētiku novēršot iespējamu ekspozīvu raudzēšanu arī pie augstākām temperatūrām augšanas fāzē.
Ļoti piemērots, ja nav iespējama temperatūras kontrole, vai ir nepietiekoša dzesēšanas kapacitāte.
Sastāvs: raugs (Saccharomyces cerevisiae), emulsifier: E491 (sorbitan monostearate)
Lietošanas deva: 0,3-0,5g uz 1L jeb 30-50g uz 100litriem
Fermentācijas temperatūra: Optimālā 20°C-32°C
Rehidrācijas instrukcija
① Izšķidiniet raugu ūdenī vai misā, kas ir vismaz 10x vairāk nekā raugs pie 25°C – 35 °C
② Atstājiet uz 15 minūtēm
③ Viegli samaisiet
④ Pievienojiet kopējai misai fermentācijas tvertnē